Morningroutines

Forhåndsskrevet innlegg

Godmorgen!

Det er ikke mye som er så stressende som på morgenen før skole og jobb. Da er det ekstra viktig å ha gode rutiner på ting, slik at man ikke bare ender opp med å surre rundt. Slik du føler deg på morgenen blir ofte med gjennom hele dagen. Sørg for å få gjort alt du skal på morgenen, og litt til. Man vil vel være den beste versjonen av seg selv og også se ut som den, hver dag? Med gode rutiner vil du få til det. Her er redaksjonens ikke fult så gode morgnenrutiner.

Lena: vekkerklokka ringer 08:00 men er ikke oppe av senga før kl. 08:15 hvis hun ikke forsover seg. Starter dagen med en stor kopp kaffe og frokost, før hun løper til bussen. Der har hun på magisk vis alltid god tid, og tar på litt mascara osv. hun starter alltid arbeidsdagen på badet på jobben, hvor hun gjerne står i 5-10 minutter og gjør seg ferdig med sminken.  
Beste tips: Dusj kvelden før og flett det våte håret ditt før du legger deg- Da vil du våkne med magiske VS lokker. Du kan sove litt lenger, men håret blir like fint uansett.

Emma: vekkerklokka ringer 07:00, og hun starter alltid med en oppvekkende dusj før hun sminker seg kjapt og setter opp håret i en stram hestehale. Frokosten består av grønn te og havregrynsgrøt. Hun rekker akkurat å pakke vesken før hun hiver seg i bilen og henter en kollega før jobb. Dette blir gjort på 20 min. 
Beste tips: Ikke vær redd for å gå ut døra med vått hår. Det vil lufttørke, og da får det mer fylde enn noen gang. Noen mener kanskje at det ser litt uferdig og ustelt ut, men sannheten er at mange gutter synes det er sexy med litt fuktig hår

Ida Marie: Har ikke vekkerklokke, starter dagen når hun vil. Hun tar seg gjerne en jobbetur før frokost, som ofte tilbringes på en cafè nedenfor leiligheten. Dit kan hun dra usminket hvis hun vil, siden hun er så godt kjent der. Alikevel skjer det ikke ofte at hun går ut døra uten å ha sminket seg i en halvtime først. 
Beste tips:  Har du veldig godt tid så få litt frisk luft og mosjon, lag en ekstra god frokost og bruk ekstra lang tid på badet. Du vil både se og føle deg bedre

Velvel,ser ut som om vi også kan trenge litt hjelp og inspirasjon. Har du noen gode morgenrutiner? 

XX :-*

Lena, Emma og Ida Marie

2 kommentarer

Roberta Pimentel

11.04.2013 kl.08:56

Ha en strålende dag <3

11.04.2013 kl.11:58

Ha en fin dag! :-D

Skriv en ny kommentar

Beauty and Fashion Magazine

Beauty and Fashion Magazine

21, Oslo

Litt om oss bak bloggen: http://beau.blogg.no/1365346816_litt_om_bloggen.html Kontakt: beaublogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits